Isnin, Februari 06, 2012

[ Ya Allah....Bayi Ini Mukanya Seperti Memakai Topeng..sungguh menyedihkan...Wajah bayi yang berusia 14 bulan ini dilihat seperti memakai topeng. Keadaannya seperti bayi ini mempunyai 2 muka, dan muka ini tertampal pada muka yang asal.Cuba teliti gambarnya.


Menurut ibu kepada bayi istimewa ini,Yi Xilian tiada apa yang aneh ketika mengandungkan Kangkang dan kandungannya juga normal ketika itu.


Selepas Yi Xilian melahirkan Kangkang, doktor tidak membenarkan untuk melihat Kangkang. Namun, Yi Xilian merayu kepada suami untuk melihat wajah anaknya.Dia terkejut dan menangis ketika melihat keadaan bayinya.


Doktor beranggapan mungkin berlakunya jangkitan ketika perkembangan embrio ketika mengandung atau kesan ubat-ubatan yang diambil ketika Yi Xilian mengandung.Namun, tiada sebab yang jelas yang dapat dibuat oleh doktor.


Kos untuk melakukan pembedahan kepada Kangkang dianggarkan 80 – 100 ribu US Dollar. Pembedahan ini dilakukan untuk menyamakan 2 bahagian wajah Kangkang dan tulang muka dan doktor tidak berani emberikan jaminan tentang hasil pembedahan

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

t

k