Rabu, Jun 29, 2011

Gadis Remaja Diperkosa Ayah Kandung Lalu Dijual Kepada 200 Lelaki
TRIBUNNEWS.COM - Seorang ayah kandung sanggup memperkosa anak perempuanya yang baru berusia 17 tahun lalu kemudian dipaksa melacur ke lebih dari 200 lelaki. Hal ini disampaikannya di depan media setelah melapor ke polis.

Gadis yang tinggal di Kerala, India, ini mengatakan kepada polis jika sang ayah mengancam akan membunuh seluruh keluarga kecuali jika si ibu mendiamkan perbuatan laknatnya. Sang ayah kemudian ditangkap polis bersama 29 lelaki lainnya pada dua minggu lalu.

Gadis malang ini mengatakan ia diperkosa oleh ayahnya kemudian dibiarkan kelaparan lalu dipaksa berhubungan seks dengan lelaki lain. Polis bersumpah akan mencari lelaki yang membayar saat melakukan seks dengan gadis yang identitinya dirahsiakan ini.

Bahkan, untuk menangkap lelaki lainnya, polisi menurunkan pasukan khusus untuk menemukan 70 lelaki yang disebutkan gadis muda itu.

"Ayah memperkosa saya ketika ibu tak ada di rumah. Ia kemudian membawa saya ke lokasi berbeza dan menambahkan jika saya memiliki kesempatan berlakon filem," kata si gadis ketika diwawancarai sebuah stesen televisyen tempatan.

Ia mengungkapkan, ketika sang ibu tahu, ayahnya kemudian mengancam akan membunuh seluruh keluarga kecuali jika si ibu memilih menutup mulut.

Ketua Kementerian Kerala Oommen Chandy mengatakan jika ia akan memberikan hukuman yang berat kepada para pejahat tersebut. "Polis sedang menyelidiki kes tersebut. Pemerintah tak akan membiarkan para penjahat lari dari hukum," katanya.


sumber:

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

t

k