Rabu, Jun 20, 2012

DI SEBALIK TABIR SIRI TELETUBBIES (5 GAMBAR)Untuk mereka yang pernah melayan siri Teletubbies semasa zaman kanak-kanak, pernahkah anda tertanya-tanya bagaimanakah Teletubbies ini dihasilkan dan siapakah disebalik alien-alien comel ini?

Mungkin anda sangka penggambaran siri ini di buat dalam sebuah studio, tapi sebenarnya Teletubby-landterletak di tengah-tengah sebuah kawasan ladang yang dinamakan Sweet Knowle, di luar bandar Warwickshire, England.

Orang yang memainkan peranan penting di sebalik kostum alien-alien comel ini ialah. Simon Shelton sebagaiTinky Winky, John Simmit sebagai Dipsy, Nikky Smedley sebagai Laa-Laa dan Pui Fan Lee sebagai Po.

Tinggi sebenar Tinky-Winky hampir mencecah 10 kaki, manakala Dipsy (9 kaki), Laa-Laa (8kaki 6 inci) dan Po (6 kaki 6 inci). Untuk menghasilkan ilusi, penggambaran siri televisyen ini memastikan segala objek yang digunakan akan diskalakan mengikut kesesuaian dunia dunia Teletubbies.

 setiap simbol di kepala Teletubbies mempunyai maksud tersembunyi untuk menyampaikan agenda Illuminati. Lulz.\Tiada ulasan:

Catat Ulasan

t

k