Sabtu, Mei 19, 2012

[ 11 gambar ] Reaksi Wajah Di Dalam Rumah Hantu Yang Paling Menakutkan Di Kanada


siapa yang pernah pergi ke fun fair..pasti pernah masuk ke dalam Rumah Hantu" kan?   tapi di negara kita ni mungkin budak2 saja yg rasa takut..tapi orang tua tak rasa apa2 pun...

Di Kanada, sebuah Rumah Hantu yang diberi nama "Nightmare Fear Factory " telah membuat pengunjungnya begitu takut sekali. Rumah Hantu ini telah diiktiraf oleh Guiness Book Record sebagai rumah hantu yang paling menakutkan sekali..

** rumah hantu ini rumah hantu di taman taman tema..bukannya di dalam rumah tu ada hantu..

kita lihatlah wajah2 para pengunjung yang kita boleh rasakan betapa takutnya mereka kan.??

ada nak cuba...? Jom pergi Kanada...:!




























Tiada ulasan:

Catat Ulasan

zam

t

k