Sabtu, Julai 28, 2012

BEKAS ISTERI HATTAN SAMAN OH BULAN 1JUTA


BEKAS ISTERI HATTAN SAMAN OH BULAN 1JUTA

Bekas isteri hattan saman blog Oh Bulan 1juta (satu juta). KUALA LUMPUR: Bekas isteri penyanyi popular Hattan menfailkan saman bagi menuntut ganti rugi RM1 juta terhadap pemilik blog hiburan Oh Bulan! kerana menyiarkan artikel fitnah mengenainya.

Noorfarashikin Othman, 32, seorang peniaga, menfailkan saman itu di pejabat pendaftar Mahkamah Tinggi, pada 3 Julai lalu melalui Tetuan Ranjit Singh & Yeoh dengan menamakan Driven Communications Sdn Bhd sebagai defendan.

BEKAS ISTERI HATTAN SAMAN OH BULAN KERANA MENFITNAH

Noorfarashikin bercerai dengan Hattan atau nama sebenarnya,Datuk Mohd Shukri Sahabuddin selepas dua bulan berkahwin.

Hari ini kes saman itu ditetapkan untuk pengurusan kes di hadapan Hakim Mahkamah Tinggi Datuk Nor Bee Ariffin.Peguam Nizam Bashir yang mewakili
Noorfarashikin memberitahu media bahawa mahkamah menetapkan 10 Ogos ini bagi defendan (oh bulan) menfailkan pembelaan dan juga pengurusan kes.

BEKAS ISTERI HATTAN MOHON GANTRI RUGI | OH BULAN

Dalam pernyataan tuntutannya, wanita itu antara lain memohon ganti rugi am berjumlah RM1 juta, ganti rugi khas, teruk, teladan dan lain-lain relif yang difikirkan wajar oleh mahkamah.

Noorfarashikin mendakwa pada Januari lalu defendan melalui laman web www.ohbulan.com menerbitkan satu artikel.Beliau berkata, artikel itu antara lain bermaksud Beliau adalah seorang yang curang, tidak boleh dipercayai dan isteri yang tidak setia.

Wanita itu berkata, reputa

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

t

k