Sabtu, Julai 02, 2011

Tak tahan kena raba,perempuan ini kecilkan payudaranya

Gemma Westmoreland sebelum operasi payudara.


TRIBUNNEWS.COM - Seorang perempuan terpaksa mengecilkan payudaranya hingga 14 cup kerana tak tahan pandangan nakal lelaki setiap kali ia hangout dengan teman-temannya.

Perempuan bernama Gemma Westmoreland (26) dari Royston, Barnsley, Inggris, mengecilkan payudaranya dari ukuran 36J menjadi 36C setelah ia tahu jika ia sering menjadi korban pelecehan seksual saat keluar malam dengan temannya.

Westmoreland sering menangis kerana sering mendapat pelecehan dari lelaki yang berusaha merabanya. Setelah operasi, Gemma Westmoreland kehilangan beberapa kilogram payudaranya dan membuatnya kini memiliki dada ukuran C.

Sebelum operasi, Gemma Westmoreland sering menggunakan dua bra untuk mendukung payudaranya kerana ia sering menderita sakit punggung dan ia sudah diberitahu jika masalah ini bakal bertambah jika ia sudah tua.

"Mungkin gadis-gadis akan menyukai payudara besar namun bagi saya ini mimpi buruk. Saya tidak hanya mendapatkan sesuatu yang saya tidak inginkan dari lelaki tapi juga dari perempuan," katanya.

"Ketika saya keluar malam di Barnsley semua orang sepertinya ingin meraba payudara saya. Ini juga terjadi saat saya ke kota lain," katanya.

Kini, ia merasa senang setelah menjalani operasi yang berlangsung selama tiga jam di RS Hallamshire Hospital,Sheffield.

"Saya boleh kemana-mana dengan rasa percaya diri tanpa khuaatir orang-orang menatap atau ingin meraba saya," jelasnya.


abg nik

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

t

k